4. nov. 2017
Af Henrik Salling

Silas Holst besøgte sin reservemors gravsted

Silas Holst
Silas Holst
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Sammen med resten af familien besøgte Silas Holst sin "ekstra-mor", Lene Friis Løvendahls, gravsted på Brønshøj Kirkegård i anledning af, at hun kunne være fyldt 65 år.

I marts måned i år tog danseren og skuespilleren Silas Holst en sidste afsked med sin ekstra-mor, Lene Friis Løvendahl, som tabte kampen til kræften.

Forleden tog Silas turen til Brønshøj Kirke for at mindes Lene, som ville have været fyldt år. Den seance blev foreviget og lagt på Instagram og BILLED-BLADET har fået tilladelse til at bringe billedet og teksten fra opslaget.

Hele familien var med

”Elskede Luwi!!! Tillykke med din fødselsdag!! Mærkeligt at fejre dig her, men dejligt at være her med vores børn og mindes dig, mens Maggie siger "elsker dig Luwi!" Du er savnet og helt bestemt aldrig glemt!!!! Håber du nyder din dag på skyen med en smøg og et godt glas vin!!! Elsker dig !”

Lene havde vindtil sin død været der for Silas gennem de foregående 30 år. Hun lærte ham blandt andet at danse, cykle og at svømme. Og når livet blev lidt trist, var hun der også til at holde i hånd.

Lene Løvendahl ville have været fyldt 65 år.

https://imgix.billedbladet.dk/23101861_859390860895727_5062929623440949248_n_2.jpg
Foto: Privat

Læs mere om: