13. sep. 2013
Af af Henrik Salling

Silas Holst brillerer i ny musical

Lene Holst, Silas Holst og Johannes Nymark.
Lene Holst, Silas Holst og Johannes Nymark.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Der er fuld fart på ”Crazy For You” på Det Ny Teater.

Silas Holst har i årets udgave af ”Vild Med Dans” valgt at udelukke sig selv i jubilæumssæsonen med en hovedrolle i musicalen ”Crazy for You”, som i går havde premiere på Det Ny Teater.

Og den beslutning kan godt vise sig at være en af de bedre. Silas vil efter al sandsynlighed modtage stor ros fra alle fronter for sin præstation og i alle tilfælde sang og dansede Silas sig ind i sit premierepublikums hjerte i karakteren Bobby Child. Han tager egentlig til Nevada for at indkræve en gæld hos et konkurstruet teater, men ender i stedet med at forelske sig i sin skyldner, Polly Baker, spillet af Julie Steincke. En rimelig banal historie, som Silas og resten af holdet heldigvis formår at hæve til langt over teatrets tag. Musikken og dansen er sublim og scenografien og orkestret hjælper godt på vej.

Silas Holst har måske ikke den stærkeste vokal, men hvad han mangler i stemmen, har han til gengæld i benene og i sit komiske talent.

I Julie Steincke har teatret truffet et sikkert valg. Man føler sig i trygge hænder, og Julie synger endnu engang en stor rolle uden at vakle.

Derfor var der også al mulig god grund til kram og roser, da Silas Holst´ mand, Johannes Nymark hastede fra Folketeatret i Nørregade, hvor han i øjeblikket spiller ”Valhalla” til Det Ny Teater, hvor der efter premieren traditionen tro skåles med et glas champagne.

Også Silas´ mor, Lene Holst, havde fundet vej til scenen, hvor hun fik givet sin søn et velfortjent ”tillykke” og kram.

Læs mere om: