30. okt. 2018
Af Jan Schmidt

Silas Holst’ burgerbar lukker

Silas Holst.
Silas Holst.
Foto: Martin Høien
Efter to år lukker Silas Holst’ burgerbar GreenBurger i København – i et opslag forklarer han hvorfor.
Den 35-årige danser og musicalstjerne Silas Holst har stor succes på de skrå brædder. Samme vind i sejlene har hans plantebaserede burger-restaurant dog ikke.
På sin Instagram-konto meddelere Silas Holst følgende: – Efter lidt over to år i restaurationsbranchen med GreenBurger, har vi valgt at dreje nøglen om på Frederiksborggade 26. Sidste dag bliver onsdag d. 31 oktober 2018. Til trods for alle jer dejlige gæster, lukker Greenburger ned.

Derfor lukker restauranten

Silas Holst meddeler dog samtidig, at han håber, at GreenBurger kan åbne igen, måske i en anden form, samt at GreenBurgers “foodtruck” kører videre og kan bookes fra foråret.
Han angiver selv, at ejerkredsen omkring GreenBurger har været splittet, og at det er dét, der er årsagen til, at den københavnske burgerbar nu drejer nøglen om.
– Der har været vanvittig mange dejlige øjeblikke og stunder med alle jer på Frederiksborggade 26 som tages med. Men grundet en splittet ejergruppe forsvandt lysten og energien for os, lyder det fra Silas Holst i Instagram-opslaget: – Tak for alle de dejlige timer, vi har haft sammen.

Læs mere om: