Silas Holst har fået nye forældre

Danseren Silas Holst er begejstret for, at Bodil Jørgensen og Allan skal spille hans italienske forældre i musicalen "Saturday Night Fever".

Danseren Silas Holst er begejstret for, at Bodil Jørgensen og Allan skal spille hans italienske forældre i musicalen "Saturday Night Fever".

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Danseren Silas Holst har endnu en gang fået en stor musical-rolle i ”Saturday Night Fever”, og det bliver med Allan Olsen og Bodil Jørgensen i rollen som hans far og mor.
Den 32-årige danser Silas Holst er mere end stolt over, at han nu indtager endnu en stor musicalrolle denne gang som Tony Manero i ”Saturday Night Fever”.
 
I rollerne som Val Bisoglio og Julie Bovasso, der er hovedrollens italienske forældrepar, er valgt Allan Olsen og Bodil Jørgensen.
 
- Min kommende mor og far. Er på røven over at få lov til at spille sammen med de to, som jeg har dyrket på fuld spade…!!! Glæder mig!!!!, skriver Silas Holst på sin Instagram-profil.
 
 

Silas Holst hylder sine "forældre"

Teksten er ledsaget af et billede, hvor Silas Holst poserer sammen med netop Allan Olsen og Bodil Jørgensen.
 
Det bliver Allan Olsens første musicalrolle i mange år, da han ellers har dyrket sin foredragsvirksomhed.
 
Samtidig skifter Bodil Jørgensen TV 2-serien ”Badehotellet” ud med rollen i den danseglade forestilling.
”Saturday Night Fever” får premiere i Falconér den 17. Marts 2017, og desuden medvirker Amalie Dollerup og Christian Tafdrup.
 
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden