3. nov. 2015
Af af Juliane Olsen

Silas Holst har fundet sin stjerne

Silas Holst og Nanna Rossen
Musical-stjernen Silas Holst har indstillet jagten efter den rette kandidat til rollen som Tracy Turnblad i "Hairspray" - nu har han nemlig fundet 19-årige Nanna Rossen.
Foto: Tivoli
Castingen til musicalen ”Hairspray” er ved at være komplet nu, hvor Silas Holst har fundet den rette til at spille rollen som Tracy Turnblad.

Musical-stjernen Silas Holst har været på intenst arbejde for at finde den rette kandidat til rollen som Tracy Turnblad i musicalen ”Hairspray”.

Det bliver 19-årige Nanna Rossen fra Høje Taastrup, der skal spille overfor Silas Holst i musicalen, som får premiere i Tivolis koncertsal i marts 2016.

- Nanna har bare det der helt særlige, som i grunden er så svært at sige, hvad er. Men hun rammer mig – ligesom hun gør med resten af dommerpanelet, siger Silas Holst i en pressemeddelelse.

LÆS MERE: Claudia Rex og Silas Holst er tilbage på dansegulvet i "Vild med dans"

Silas Holst-kollega har erfaring

Nanna Rossen har siden barndommen stået på scenen og blandt andet medvirket i opsætninger på Eventyrteatret og deltaget i MGP.

Den kommende musical-stjerne er blevet valgt ud af et felt på i alt 300 piger, og hun kan nu se frem til at spille sammen med blandt andre Martin Brygmann, Lene Nystrøm og Julie Zangenberg.

Sådan ser Nanna Rossen ud i kostume, klar til at give den som Tracy Turnblad:

https://imgix.billedbladet.dk/tracyturnblad.jpg
Foto: Tivoli

Læs mere om: