23. nov. 2015
Af Helle Skram de Fries

Silas Holst: Jeg sover aldrig

Silas Holst' opskrift på at nå det hele er, han han aldrig sover - og drikker meget kaffe.
Silas Holst' opskrift på at nå det hele er, han han aldrig sover - og drikker meget kaffe.
Foto: Lars H. Laursen
Det er skønt, men også tidskrævende for 32-årige Silas Holst at passe både en travl karriere og rolle som far i en regnbuefamilie.

Med en travl showbizz-karriere og en regnbuefamlie bestående af mand, barn, barnets mor plus en hund, er der mere end nok at se til for 32-årige Silas Holst.

Siden kendis-gennembruddet i 2008, hvor han for første gang sagde ja til en plads som professionel danser i "Vild med dans", har Silas Holst haft accellererende fart på karriere.

Og den lykkelige omstændighed, at han og ægtemanden, Johannes Nymark, sammen med veninden Louise Mahnkopf 20. september 2014 blev forældre til Maggie My, har ikke givet mere tid til selvforkælelse.

Hvordan Silas Holst får enderne til at nå sammen med alle de gøremål, har han følgende forklaring på:

- Jeg sover aldrig.

I BILLED-BLADETs Røde Stol fortæller Silas Holst, at det nok i virkeligheden er manden, Johannes Nymark, der betaler prisen, for at det kan fungere for ham.

- Jeg arbejder non-stop fra jeg vågner til jeg går i seng. Jeg lider af søvnløshed og kan ikke sove om natten. Det er ikke sundt, men nu har jeg også tvunget mig selv til at holde fri i december. Hvis vi rejser et sted hen for at holde ferie, så elsker jeg at holde ferie. Men hjemme holder jeg aldrig fri.

Læs mere om: