23. feb. 2015
Af af Helle Skram de Fries

Silas Holst kæmper for at blive klar til Dirty Dancing

Silas Holst
Silas Holst
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Musicalstjernen Silas Holst er på smertestillende piller på grund af en dårlig skulder, men lover at blive klar til premieren på torsdag.

- Jeg er på piller, men jeg skal i dag have skulderen tjekket på et privathospital, siger Silas Holst, da BILLED-BLADET fanger den travle danser og skuespiller på mobiltelefonen.

Selv om skulderen gør ondt, er Silas Holst indstillet på at gøre alt for at gennemføre premiereaftenen torsdag den 26. februar på "Dirty Dancing" i Tivolis Koncertsal.

Her spiller han sit livs drømmerolle som danselæreren Johnny Castle, der forelsker sig i rigmandsdatteren Frances "Baby" Houseman, som spilles af Mathilde Norholt.

VIDEO: Smagsprøve på Dirty Dancing

Silas Holst har store forventninger

- Jeg har før gennemført på smertestillende, og jeg skal nok være klar til på torsdag, siger Silas Holst, der tidligere i "Vild med dans" har fået smertestillede indsprøjtninger for at gennemføre et show.

- I aften skal vi gennemspille forestillingen for en fyldt sal. Det blive vildt spændende at høre publikums reaktioner. Ud fra det kan man jo pejle sig ind på, hvad der virker - og om det overhovedet virker, siger Silas Holst med et grin og tilføjer:

- Men der skal nok komme nogle reaktioner. Jeg tror, det bliver rigtig godt.

LÆS MERE: Dirty Dancing-billetter revet væk.

Læs mere om: