5. nov. 2015
Af af Helle Skram de Fries

Silas Holst: Måske skal vi have flere børn

Silas Holst fortæller om familielivet
Silas Holst fortæller om familielivet og drømmen om flere børn.
Foto: Lars H. Laursen / BILLED-BLADET
Musicalstjernen Silas Holst er lykkelig for sin regnbuedatter, etårige Maggie My, og kan sagtens forestille sig at få flere børn.

20. september sidste år blev Silas Holst og hans mand, Johannes Nymark, sammen med veninden Louise Mahnkopf de lykkelige forældre til datteren Maggie My.

Regnbuefamilien bor sammen - på her sin etage - i en villa i Brønshøj. Det har ikke været problemfrit at få familielivet til at fungere, men det er lykkedes.

Det fortæller Silas Holst om i en ny bog ”Silas – Helt ærligt”.

I den anledning er Silas Holst aktuel i BILLED-BLADETs Røde Stol, hvor han blandt andet fortæller, at han gerne vil have flere børn.

- Hvis Louise finder en mand, så skal hun og Johannes og jeg selvfølgelig ikke have et barn mere sammen. Men det har heller aldrig været en aftale, at vi skulle have mere end ét barn sammen. Men så kan Joe (Johannes, red.) og jeg kan finde en rugemor eller adoptere et barn. Jeg har altid haft lyst til at adoptere et barn.

Læs det store Røde Stol-interview , hvor Silas Holst fortæller om sit liv som regnbuefar, ægtemand og om at være en stjerne, der frygter, at verden en dag opdager, at han slet ikke er så dygtig, i BILLED-BLADET nr. 45.

SE MERE: BILLED-BLADET i denne uge: Kronprinsparret på familie-skovtur

Læs mere om: