10. nov. 2015
Af Helle Skram de Fries

Silas Holst: Min krop kræver en sprøjte eller en pille fra tid til anden

Silas Holst må tit trodse smerterne, når han skal på scenen, men det gør han med glæde. Også når han i 2016 er på scenen i musicalen "Hairspray". 
Silas Holst må tit trodse smerterne, når han skal på scenen, men det gør han med glæde. Også når han i 2016 er på scenen i musicalen "Hairspray".
Foto. Martin Høien
32-årige Silas Holst er taknemmelig for sin stjernestatus i dansk showbizz, men prisen er blandt andet, at kroppen gør ondt.

Silas Holst får den ene store hovedrolle efter den anden, og det er han dybt taknemmelig for. Men alting har en pris - også det at være en strålende stjerne på den danske showbizzhimmel.

- Jeg kan godt mærke, min krop bliver ældre. Det kræver en sprøjte eller en pille fra tid til anden, fortæller Silas Holst i BILLED-BLADETs Røde Stol.

32-årige Silas Holst betaler gerne prisen, for han elsker sit job.

- Så jeg gør det med glæde, så længe det ser ordentligt ud, forsikrer han - og tilføjer:

- Jeg har for nylig sagt ja til et teaterprojekt, som kommer til at smadre min krop. Men jeg har skrevet under, fordi jeg skal bevise overfor mig selv, at jeg godt kan.

I marts 2016 er Silas Holst aktuel i musicalen "Hairspray", og i sommeren 2016 spiller han igen i "Dirty Dancing", der opføres i Operaen.

Læs interviewet med Silas Holst i BILLED-BLADETs Røde Stol, hvor han blandt andet fortæller om livet med sin mand Johannes Nymark, sin veninde Louise Mahnkopf og deres fælles barn, étårige Maggie My, som alle bor under sammen tag i regnbuefamiliens villa i Brønshøj.

SE BILLEDERNE: Silas Holst og Johannes Nymarks tyrkiske ferieparadis

Læs mere om: