Torsdag, 19. februar 2015 — af Helle Skram de Fries

Silas Holst øver Dirty Dancing trods skrantende helbred

Foto: Hanne Juul
Selv om han stadig ikke er helt rask, øver Silas Holst og Mathilde Norholt sammen med resten af holdet på højtryk inden danmarkspremieren 26. februar.

- Jeg er stadig ikke helt rask, og jeg kæmper med snot, når jeg danser, fortæller Silas Holst, da BILLED-BLADET møder ham efter pressefotografering på "Dirty Dancing".

Der er kun en uge til "Dirty Dancing - The Musical" har danmarkspremiere i Tivolis Koncertsal.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dirty dancing skriver musical-historie

Allerede inden premieren er der solgt 117.000 billeter alene til Koncertsalen og 170.000 i alt til musicalen, der senere i år flytter til Musikhuset i Aarhus og næste sommer opføres i Operaen i København.

- Det er aldrig sket før i musikteatrets historie, at der er solgt så mange billeter på forhånd, fotalte Jesper Winge Leisner, der er direktør for The One and Only Compagny , der sammen med Tivoli står for opførelsen af den populære musical i Danmark.

For Silas Holst har rollen som danselæreren Johnny Castle længe stået allerøverst på ønskelisten.

- Og det er SÅ fedt at spille sammen med Mathilde Norholt (der spiller Frances Houseman alias Baby, red) - og Karina Frimodt (der spiller Penny Johnson), fortæller Silas Holst.

LÆS OGSÅ: Indbrud hjemme hos Silas og Johannes

Silas giver mig SÅ meget tryghed

Selv om prøveforløbet er hårdt med prøver både om dagen og om aftenen, er han vild med at være en del af det professioenelle hold. Og Mathilde Norholt er enig.

- Det giver så meget tryghed på scenen, at det er Silas, jeg danser med. Vi har været venner i mange år. Og jeg kender også Karina og mange af de andre rigtig godt.

Ser ikke datteren så meget

Og så har Mathilde Norholt også sin mor, Kirsten Norholt, der spiller Babys mor med på scenen.

Efter den får Silas Holst også mere tid til at være sammen med sin mand, Johannes Nymark, og deres datter, Maggie My på fem måneder, og hendes mor Louise Mahnkopf.

-Lige nu ser jeg ikke min datter så meget, men Louise er sød til at sørge for, at Maggie My har sovet, så hun er frisk, når jeg er hjemme i en pause, fortæller Silas Holst.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden