Søndag, 25. maj 2014 - af af Helle Skram de Fries

Silas Holst rykker med drømmerollen til Aarhus

Silas Holst.
Silas Holst.
Foto: Lars H. Laursen
Det er en superglad musicalstjerne, der kan fortælle, at han næste år skal spille ”Dirty Dancing”-musical i Jylland.

Da Jesper Winge Leisner ringede og tilbød Silas Holst hovedrollen som Johnny Castle i ”Dirty Dancing”, blev Silas så glad, at han skreg i ti minutter. Det er hans absolutte drømmerolle, og 26. februar 2015 har ”Dirty Dancing The Musical” premiere i Tivolis Koncertsal i København.

I går blev glæden endnu større, da Silas Holst og "Dirty Dancing"-holdet på et pressemøde i Aarhus kunne fortælle, at Musikhuset i Aarhus har købt forestillingen.

Silas jubler både over at spilleperidoen dermed er forlænget med tre uger, samt at det netop er i Musikhuset, den skal opføres - lige præcis Musikhuset i Aarhus og Tivoli er favoritsteder hos multitalentet Silas Holst.

Bliver far til efteråret

Med på "Dirty Dancing"-holdet er: Mathilde Norholt, der spiller ”Baby”, Karina Frimodt, der spiller Penny Johnson, Robert Hansen, der spiller Neil Kellerman, Laura Drasbæk, der spiller Lise Houseman, Kirsten Norholt, der spiller Marjorie Houseman og Line Kroghold, der spiller Elisabeth.

Silas Holst og hans mand, Johannes Nymark,  bliver, sammen med veninden Louise Mahnkopf til efteråret forældre til en lille pige, og datteren kommer nok til at tage turen til Aarhus et par gange for at være sammen med sin far.

Se videoen her hvor Silas Holst fortæller om "Dirty Dancing"-musicalen i Aarhus.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden