Silas Holst skal instruere musical

Foto: All Over
Danseren får sin instruktørdebut i kærlighedsmusicalen "Big Bang".

Silas Holst springer ud på det dybe vand til efteråret, når han får sin instruktørdebut i Martin Miehe-Renards nyskrevne kærlighedsmusical ”Big Bang”. Teaterproducenten Peter Aude har givet Nykredit pant i sit hus for at sætte musicalen ”Big Bang” op til september på græshøjen ved Bellahøj, og ud over Silas Holsts medvirken, skal Peter Audes egen søn, Noah Rosanes, være kapelmester.

- Jeg har på alle planer villet noget helt andet end det man kender. F.eks. synes jeg, at det er fedt, at to ud af de tre hovedroller er andengenerationsindvandrere, fortæller Peter Aude til Ekstra Bladet.

Det Peter Aude henviser til er, at Shaka Loveless, Barbara Moleko, Lucy Love og Yo Akim Hjejle medvirker i musicalen, ligesom Mette Horn og Anders Grau optræder med standup, og Nelie Carmen Bethiel og Kim Ace står for dansen.

”Big Bang” er den klassiske historie om den unge, uskyldige pige, der støder ind i den store kærlighed, og som dør af det. Det elskende par – der hedder Rose og Abel i forestillingen– spilles af Anne-Marie Curry og Sebastian Jessen.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden