20. sep. 2018
Af af Helle Skram de Fries

Silas Holst skyndte sig hjem: Klar til at fejre datterens fødselsdag

Silas Holst.
Silas Holst.
Foto: Martin Høien / BILLED-BLADET
Musicalstjernen Silas Holst kunne lige præcis nå hjem fra job i Italien til datten Maggie Mys fire års fødselsdag.

I tre dage har Silas Holst været i den syditalienske by Sorrento i forbindelse med forberedelser til musicalversionen af Susanne Biers prisbelønnede film ”Den Skaldede Frisør”.

Her spiller han en af de afgørende roller, men hans daglige rolle som far bliver aldrig tilsidesat.

- Maggie fylder fire år i morgen, så der skal være morgenbord med kagemand og alt, hvad der hører til et fødselsdagsbord, fortalte Silas Holst til BILLED-BLADET, da vi mødte ham i Italien onsdag 19. september.

20. september fylder Maggie My, som Silas Holst har sammen med sin eksmand, skuespiller Johannes Nymark og veninden Louise Mahnkopf, fire år.

Trekløveret har også sønnen Bob Jones, der blev født 7. januar 2017.

Og selvfølgelig får Maggie My sit største ønske opfyldt på sin fødselsdag: En lilla cykel.

- Det skulle være en lilla cyklen med figurer fra ”Frost” - og med et sæde til bamse, og så også en gave fra julemanden, fordi Maggie har smidt sutten, forklarerede Silas Holst og tilføjede:

- Det var svært, men jeg fandt den lilla cykel i Den Blå Avis. Genbrug er godt.

Sammen med de øvrige skuespillere landede Silas Holst først sent onsdag aften med flyveren fra Napoli og hastede hjem for at få gjort morgenbordet klar til Maggies fødselsdag.

- Så jeg håber da, Maggie sover, når jeg kommer hjem – men så glæder jeg mig til, at vi alle sammen skal overraske hende med et fint fødselsdags-morgenbord.

Læs mere om: