Silas Holst: Vi har fundet et navn

Silas Holst, Johannes Nymark og Louise Mahnkopf

Silas Holst, Johannes Nymark og Louise Mahnkopf

Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Lørdag den 7. januar blev Silas Holst, Johannes Nymark og Louise Mahnkopf forældre til en lille velskabt søn, der nu har fået navnet Bob Jones.

For 14 dage siden blev Silas Holst, Johannes Nymark og Louise Mahnkopf forældre for anden gang, denne gang til en lille velskabt dreng.

Og Silas Holst kunne søndag fortælle, at de tre allerede har fundet et navn til den lille ny. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

- Vi havde tre navne, som vi prøvede at sætte sammen på flere måder, og så endte det med at blive Bob Jones. Der er noget symmetri i, at vi holder fast i et dobbeltnavn, fortæller den stolte Silas Holst, da han ankommer til Bellevue Teater for at se premieren på "Under My Skin", som Johannes Nymark spiller med i. 

Silas: - Louise tager den hårde tjans

De tre forældre har i forvejen datteren Maggie My på to år. Og selv om der er mange bolde i luften for begge fædre, så er det slet ikke noget problem, at familien er vokset fra fire til fem. 

LÆS MERE: Se Silas Holsts nye tatovering

- Indtil videre har Johannes og jeg det ret simpelt, fordi det er Louise, der skal amme. Hun tager helt sikkert den hårde tjans, mens hun er på barsel. Men vi jonglerer hele tiden på begge etager i huset, og gudskelov er vi tre, for ellers kunne det ikke lade sig gøre, fortæller Silas Holst til BILLED-BLADET.  

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden