23. jun. 2020
Af Helle Skram de Fries

Silas Holsts børn får opfyldt en stor drøm

Silas Holst.
Silas Holst.
Foto: Hanne Juul
Vild med dans- og musicalstjernen jubler over at kunne indfri sine børns store ønske.
Silas Holst to børn, Maggie My, der bliver seks år til september og Bob Jones, der blev tre år i januar, har en stor drøm om af komme til Disneyland Paris.
Silas Holst havde da også lovet sine to børn, som han har sammen med eksmanden Johannes Nymark og veninden Louise Mahnkopf, en sommertur til det forjættede Disneyland Paris. Men så lukkede både verden og Disneyland ned.

Skuffelse vendt til glæde

”Skuffelsen i deres ansigter var næsten ikke til at bære, da verdenen lukkede ned og Disneyland gjorde ligeså̊. MEN - miracles do come true!”, skriver Silas Holst på sin instagram-profil, som BILLED-BLADET har tilladelse til at bringe fotos og tekst fra. ”Har netop hørt at, Disneyland Paris åbner dørene igen d. 15. juli med alle sikkerhedskrav opfyldt. Glæden er tilbage i mine børns øjne i dag, og jeg glæder mig allerede til at drikke te med Elsa og køre i tog med Dumbo igen”.
https://imgix.billedbladet.dk/capture_-_maggie_my.jpg
Foto: Privat
Maggie My har været i Disneyland Paris en gang tidligere. Her var Silas Holsts kæreste, Nicolai Schwartz, også var med.
https://imgix.billedbladet.dk/capture_nicolai.jpg
Foto: Privat
Lillebror Bob Jones har glædet sig så meget, at han hjemme i stuen har leget, at han rejste til drømme-destinationen. ”Når vi nu ikke kan komme til Disneyland Paris, så bringer vi bare Disneyland herhjem i stuen. Kufferterne er pakket, hattene på og sofaflyet klar til morgenafgang”, skrev Silas Holst tidligere til dette sjove foto.
https://imgix.billedbladet.dk/capture_bob_jones.jpg
Nu behøver børnene ikke længere nøjes med at fantasere, nu kan drømmen gå i opfyldelse.

Læs mere om: