27. apr. 2016
Af af Helle Skram De Fries

Skuespiller Laura Bro lever fint med skæve arbejdstider

Laura Bro
Laura Bro
Foto: Krestine Havemann
Laura Bro, 42, har sjældent fri i weekenderne, men så går hun bare i Zoo med sin lille søn på en hverdag.

Laura Bro er engageret til Betty Nansen Teatret i sæson 2016 – 17, hvor hun skal spille med i ”Vredens Druer”, der bygger på John Steinbecks roman af samme navn.

Og det glæder hun sig rigtig meget til.

- Det er flere år siden, jeg læste romanen. Det er ikke så længe siden, jeg så den gamle filmatisering, og handlingen er stadig super relevant, mener Laura Bro om Steinbecks mesterværk fra 1939, der beskriver den barske virkelighed for fattige, hjemløse og udstødte.

- Og så elsker jeg at arbejde sammen med Katrine Wiedemann, der er instruktør, fortalte Laura Bro til BILLED-BLADET ved præsentationen af den nye sæson på Betty Nansen Teatret.

Har et godt netværk

De skæve arbejdstider, der følger med skuespillerfaget har Laura Bro for længst vænnet sig til.

- Jeg synes ikke, det er så slemt. Jeg har et godt netværk, og jeg synes nu også mange af mine ikke skuespillervenner har skæve arbejdstider. Og hvis jeg skal i Zoologisk Have vil jeg alligevel heller gøre det en hverdag end på en søndag, hvor der er alt for mange mennesker.

Laura Bro har sønnen Henry på knap tre år.

- Institutionen har udvidet åbningstid – og til gengæld kan jeg jo så holde ham hjemme på de hverdage, hvor jeg har fri, fortæller en smilende Laura Bro.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Læs mere om: