Søndag, 25. oktober 2020 - af af Karin Heurlin og Stine Ramlyng

Skuespiller Trine Appel afslører: Derfor er jeg blevet helt gråhåret

Trine Appel 
Trine Appel 
Foto: Martin Høien og Hanne Juul
Trine Appel fik for tre år siden hjertestop og var død i 5-10 minutter. Og oplevelsen har sat hendes liv i perspektiv og gjort ting, der før fyldte, mindre vigtige.

Skuespiller Trine Appels hår har altid være mørkebrunt. Nu er det blevet helt gråt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det har det sådan set været i flere år, men efter et hjertestop for tre år siden følte skuespilleren, at hårfarvning ikke var en af de aktiviteter, der var værd at fylde livet med.

Så den 47-årige skuespiller, som vi bl.a. kender som nissemor i "Pagten", og fra tv-serierne "Taxa", "Hotellet" og "Forbrydelsen", lod håret få den farve, håret faktisk havde. 

Trine Appel i hhv. 2020 og 2018.
Foto: Martin Høien og Hanne Juul

Død i flere minutter

Trine Appel faldt for tre år siden om i stuen foran sin mand Søren Poppel og sønnen Leo, og hun var død i 5-10 minutter før det lykkedes at få hjertet til at banke igen.

At have været væk fra livet i flere minutter sætter sine spor på godt og ondt. I starten var Trine mest af alt overvældet af glæde bare over at få lov at vågne hver morgen.

Toplykkelig for at være i live

– Når jeg slog øjnene op klokken fem om morgenen og kiggede ud ad vinduerne fra 14. etage på Rigshospitalet, følte jeg en kæmpe taknemmelighed. Jeg var toplykkelig for at være i live, fortæller Trine, som samtidig havde det svært ved tanken om, hvad hendes familie havde været vidner til under hendes hjertestop.

– Jeg syntes, det var uhyggeligt at tænke på, hvad mine børn og min mand havde oplevet. Men vi har efterfølgende talt meget om det. Helt ned i detaljen. Hvor stod du? Hvor stod jeg? Vi har virkelig gennemlevet den morgen, fortæller Trine Appel, der udover skuespillet også skriver bøger og netop har udgivet bogen “Fortidens Port”.

I et stort interview i denne uges BILLED-BLADET åbner skuespilleren op om det mareridt, hun og familien var igennem for tre år siden.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden