25. okt. 2020
Af af Karin Heurlin og Stine Ramlyng

Skuespiller Trine Appel afslører: Derfor er jeg blevet helt gråhåret

Trine Appel 
Trine Appel
Foto: Martin Høien og Hanne Juul
Trine Appel fik for tre år siden hjertestop og var død i 5-10 minutter. Og oplevelsen har sat hendes liv i perspektiv og gjort ting, der før fyldte, mindre vigtige.

Skuespiller Trine Appels hår har altid være mørkebrunt. Nu er det blevet helt gråt.

Det har det sådan set været i flere år, men efter et hjertestop for tre år siden følte skuespilleren, at hårfarvning ikke var en af de aktiviteter, der var værd at fylde livet med.

Så den 47-årige skuespiller, som vi bl.a. kender som nissemor i "Pagten", og fra tv-serierne "Taxa", "Hotellet" og "Forbrydelsen", lod håret få den farve, håret faktisk havde.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/graahaar.jpg
Trine Appel i hhv. 2020 og 2018.
Foto: Martin Høien og Hanne Juul

Død i flere minutter

Trine Appel faldt for tre år siden om i stuen foran sin mand Søren Poppel og sønnen Leo, og hun var død i 5-10 minutter før det lykkedes at få hjertet til at banke igen.

At have været væk fra livet i flere minutter sætter sine spor på godt og ondt. I starten var Trine mest af alt overvældet af glæde bare over at få lov at vågne hver morgen.

Toplykkelig for at være i live

– Når jeg slog øjnene op klokken fem om morgenen og kiggede ud ad vinduerne fra 14. etage på Rigshospitalet, følte jeg en kæmpe taknemmelighed. Jeg var toplykkelig for at være i live, fortæller Trine, som samtidig havde det svært ved tanken om, hvad hendes familie havde været vidner til under hendes hjertestop.

– Jeg syntes, det var uhyggeligt at tænke på, hvad mine børn og min mand havde oplevet. Men vi har efterfølgende talt meget om det. Helt ned i detaljen. Hvor stod du? Hvor stod jeg? Vi har virkelig gennemlevet den morgen, fortæller Trine Appel, der udover skuespillet også skriver bøger og netop har udgivet bogen “Fortidens Port”.

I et stort interview i denne uges BILLED-BLADET åbner skuespilleren op om det mareridt, hun og familien var igennem for tre år siden.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb43-forsider.jpg

Læs mere om: