23. maj. 2013
Af Lisbeth Grube

Søren Malling: Sådan kæmper jeg for mit ægteskab

Søren Malling
Søren Malling og hustruen Petrine Agger.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Skuespilleren har været sammen med sin kone i 20 år - med op- og nedture.

I TV-succesen ”Borgen” havde Søren Malling i sin rolle knas i ægteskabet – men privat er det en ganske anden historie. Søren Malling har været sammen med sin skuespillerhustru Petrine Agger i 20 år, og til Alt for damerne fortæller han, at de begge er meget optagede af at holde liv i forholdet.

- Vi insisterer begge to på at kæmpe for hinanden. Det lyder virkelig kedeligt, men kærligheden kører op og ned på nogle parametre i et parforhold. I nogle perioder er man der kun, fordi man er en familie. Og hvis man er det i tilstrækkelig lang tid uden kærlighed, passion eller et sexliv, så kan tingene gå i stykker, siger Søren Malling.

Han forklarer, at både han og Petrine er gode til at huske hinanden på, at de er nødt til at bruge tid på at være kærester.

- Og det kan godt være, at det er røvsygt, og vi bliver nødt til at holde hinanden i hånden og gå en tur eller gå i biografen og lege teenagere, men det er det, der skal til. Ellers kan man ligeså godt sige: ”Honey, skal vi ikke bare købe hver vores lejlighed?” For det letteste i verden er jo at gå fra hinanden og vælge sig selv, siger Søren Malling.

Læs mere om: