17. aug. 2014
Af Malan Joensen

Søren Østergaard: Jeg kunne lave nogle fantastiske loppemarkeder

Søren Østergaard.
Søren Østergaard.
Foto: Lars Aarø
Zirkus Nemo-direktøren har en kæmpe lager, hvor han opbevarer en stor samling ting og sager.

For tiden er Søren Østergaard på turné med Zirkus Nemo, der denne sommer – igen – har begejstret publikum og anmeldere. I et interview med Politikens Lørdagsliv fortæller Søren Østergaard, at det bestemt ikke kun er cirkus-livet, der er en af hans store passioner – han elsker også at samle på ting og sager.

- Jeg er en sindssyg forbruger. Jeg er enhver forretningsdrivendes håb og glæde og enhver bankrådgivers mareridt. Jeg har et lager på 2.500 m2 i Jylland, hvor der ud over mit cirkus er opmagasineret kunst, automatiske spillemaskiner, pyntegenstande, køkkenudstyr og alt muligt andet, fortæller Søren Østergaard til avisen og tilføjer:

- Jeg kunne lave nogle fantastiske loppemarkeder, men jeg kan ikke skille mig af med ting, selv om jeg ved, at jeg aldrig får det brugt. Jeg er begyndt at give lidt væk, men det er rigtig svært for mig. Det er ikke, fordi jeg er nærig, eller fordi jeg ikke har fået noget som barn. Ja, en psykolog kunne sikkert godt få noget ud af det, men jeg er ikke selv kommet så langt.

Læs mere om: