Onsdag, 24. april 2013 - af Hanne Rask

Søren Sætter-Lassen gør comeback på scenen

Søren Sætter-Lassen
Søren Sætter-Lassen
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Efter sin arbejdsulykke sidste år, vender Søren Sætter-Lassen tilbage til Det Kongelige Teater til efteråret.

Når Det Kgl. Teaters kommende sæson starter til efteråret, er det med to store navne, der af forskellige årsager har været væk fra scenen det sidste halve år. Tilbage er Søren Sætter-Lassen, der sidste år blev ramt af en arbejdsulykke, ligesom Nicolas Bro, der har tilbragt et halvt år på barsel, også er retur igen.

De to skuespillere har hver en hovedrolle i henholdsvis Strindsbergs ”Faderen”, som egentlig burde have været Nicolas Bros rolle, idet han i den grad har været far det sidste halve år, men som er tildelt Søren Sætter Lassen, der måske snarere skulle have haft Nicolas Bros rolle i Dostojevskijs ”Onde ånder”. Man kunne nemlig foranlediges til at tro, at det var den slags, der var på spil, da Søren Sætter-Lassen sidste år i september blev ramt af en tung scenevæg under nogle prøver i skuespilhuset.

Væggen væltede ned over 57-årige Søren Sætter-Lassen, der fik flere brud på ryg, ben og fod samt en flænge i hovedet. Det har været en hård omgang for skuespilleren, der stadig har smerter, og som ikke har været på scenen siden. Han håber dog på at være groet helt sammen, når han har premiere på ”Faderen” til oktober.

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden