Mandag, 9. januar 2023 - af Stine Ramlyng

Sørgelig begivenhed fik Ditte Hansen og manden til at flytte på husbåd

Ditte Hansen
Ditte Hansen 
Foto: Dan Mariegaard
Ditte Hansen afslører i et nyt afsnit af Til middag hos", hvorfor hun og manden flyttede fra deres store hus på Amager og ind på en lille husbåd i Sydhavnen. En helt særlig begivenhed skubbede dem nemlig mod den beslutning.

Skuespiller Ditte Hansen og hendes mand, skuespiller Benjamin Boe Rasmussen, flyttede for fem år siden  på husbåd. Og det kom sig af et stort tab i 2016, som Ditte Hansen oplevede.

Det fortæller hun under middagen i et nyt afsnit af "Til middag hos", hvor hun har tv-vært Felix Smith, litteraturkritiker Kathrine Diez og livstilsekspert Christian Grau på besøg på husbåden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Enten flytter vi eller bliver skilt

De tre gæster vil nemlig gerne vide, hvad årsagen var til, at hun og manden flyttede. 

- Der skete det, at begge mine forældre døde i 2016, begge to, så tror jeg bare der skete sådan et eller andet...: "Hvad jeg skal nå inden jeg dør?". De var begge to i starten af 60'erne, da døde, og så tænkte jeg: "Nå men så dør jeg jo også lige om lidt, så hvad er det jeg skal nå inden?".

- Min mand var sådan: "Vi har det jo godt skat i vores store hus på Amager." Og jeg var sådan, "Men det slutter jo lige om lidt, så jeg har ikke tid til at sidde her og have det godt med dig. Så enten bliver vi skilt eller også køber vi en husbåd". Og så var han med på husbåden. Så nu bor vi her, og nu lever jeg garanteret, til jeg er 90, siger den 52-årige skuespiller og griner. 

Ditte Hansen og Benjamin Boe Rasmussen
Foto: Mikael Rieck

Holder psyken sund med lave udgifter

Senere under middagen uddyber Ditte Hansen dog husbådsvalget yderligere, da snakken falder på et være freelancer og dermed sin egen chef.

At have frihed til at vælge til og fra og at kunne følge sine lyster. Men med det kommer prisen i form af økonomiske bekymringer også, forklarer hun i programmet. 

- Altså jeg bor jo også her - billigt - af den grund, at jeg ikke ved, om det bliver ved (med at hun har succes og kan tjene penge, red.). Jeg har den bekymring - eller det har været en reel bekymring, som har fulgt mig tidligere. Så for at min psyke skal være sund, skal jeg holde mine udgifter lave, fortæller Ditte Hansen ærligt under middagen.

Med manden Benjamin Boe Rasmussen har Ditte Hansen sønnerne Thor og Asger, som dog begge er flyttet hjemmefra. 

"Til middag hos" kan ses mandag til torsdag på TV3 kl. 19 eller Viaplay. 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden