Sofie Stougaard fejrede talentpris

Sofie Stougaard.

Sofie Stougaard.

Foto: Krestine Havemann
Selv om Sofia Stougaard er en garvet skuespiller løb hun alligevel med prisen som Årets Talent til TV 2 Charlies store revygalla i Cirkusbygningen.

Der blev i år atter delt en lang række flotte priser ud ved Charlies Revygalla i Cirkusbygningen i København, da TV 2 Charlie hyldede dansk revy søndag aften.

Mange kendte stjerner fra branchen sad klar i salen, da blandt andet Sofie Stougaard fra Græsted Revyen modtog prisen som Årets Talent. En pris, der glædede skuespilleren, som har været mange år i faget, men stadig er ny i revysammenhæng.

- Jeg har jo kun lavet to reelle revyer. I 2011 var min første på Bornholm og så har jeg lavet denne her og laver stadig denne her i Græsted, som spiller indtil 27. september. Jeg vil meget gerne fortsætte med revy. Det er meget spændende at lave, fortalte hun begejstret til BILLED-BLADET.

Efter at showet var slut skulle Sofie ud og fejre sin pris.

- Desværre kan jeg ikke fejre så meget igennem, fordi jeg er i bil. Men jeg skal over og spise noget mad med mine kolleger og drikke en danskvand og heppe for, at vi både har vundet årets revypris for Græsted Revyen, og at jeg har vundet denne her.

Resten af priserne fordelte sig således:   

Vinder af Årets Bedste Parodi blev: Rasmus Krogsgaard fra Nykøbing Falster Revyen.

Vinder af Årets Kvindelige Kunster blev: Lone Rødbroe fra Hjørring Revyen.

Vinder af Årets Mandlige Kunstner blev: John Batz fra Esbjerg Revyen.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden