Tirsdag, 8. september 2009 — af af Signe Ravn

Sonja Richter kæmper med mindreværdskomplekser

Sonja Richter
Sonja Richter
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Skuespilleren Sonja Richter er ikke altid tilfreds, når hun ser sig i spejlet, og det er en kamp, hvis hun arbejder på en film.

Selvom Sonja Richter som regel får rosende ord med på vejen, når talen falder på hendes udseende og fine stil, så indrømmer den pladeaktuelle skuespillerinde, at hun, ligesom så mange andre, har mindreværdskomplekser.

"Ja. Ja. Selvfølgelig har jeg det. Men jeg er ekstremt bevidst om dem, og derfor får de ikke lov til at tage overhånd. Jeg er meget klar over, at den slags bliver jeg nødt til at trodse, så det er ikke, fordi de ikke findes, men jeg stiller mig bare ovenpå dem," fortæller Sonja Richter til Ekstra Bladet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"Det er især, når jeg laver film, at jeg slås meget med det," forklarer Sonja i avisen og uddyber: "Jamen, jeg kan godt have sådan nogle dage, hvor jeg synes, jeg ser forfærdelig ud, og hvor jeg ikke kan holde ud at se mig selv i spejlet. Og så er det meget ubehageligt at have et kamera op i hovedet, for man ved, det hele kommer op i Imperial-størrelse. Men det nytter jo ikke noget. Så der bliver jeg simpelthen nødt til at finde styrken til at sige, at alt sammen er okay. Lige meget hvad."

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden