Tirsdag, 15. november 2016 - af Majken Munk

Stig Rossen som Kong Arthur i Tivoli

Stig Rossen

Stig Rossen

Foto: Tivoli
Stig Rossen skal spille Englands Kong Arthur i musicalen ”Spamalot – The Musical”, men inden da skal han sparke julen i gang i Tivoli.

Sangeren og skuespilleren Stig Rossen er en del af et stjernebesat cast, der skal opføre musicalen ”Spamalot – The Musical” i Tivolis koncertsal til foråret næste år. 

Musicalen er reklameret som verdens sjoveste musical, og der kan godt være noget om snakken, for den er baseret på Monty Python-filmen ”Monthy Python og de skøre riddere”. 

Stig Rossen spiller Kong Arthur, der samler ridderne af det runde bord, fordi de skal finde den hellige gral. Men inden han drager ud for at finde den, skal Stig Rossen lige slå et smut forbi Tivoli i København i december, hvor han skal tænde julelysene på Tivolis 20 meter høje juletræ. 

Stig Rossen kickstarter julen

På lørdag 19. november starter julen i Tivoli ved, at Stig Rossen ankommer til hest for at tænde juletræet, akkurat som hans rolle Kong Arthur ville have gjort. 

LÆS MERE: Kronprinsparrets børn i Tivoli uden mor og far

- Jeg ser meget frem til at være med til at åbne Jul i Tivoli. Det er et ganske særligt øjeblik, når juletræet tændes, og alle gæsterne, især de små, begejstres. Julen er en særlig tid for mig både privat og professionelt, derfor er det en stor fornøjelse, at jeg kan kickstarte højtiden i Tivoli, fortæller Stig Rossen. 

Lysene i Tivoli kan opleves helt frem til d. 31. december. 

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden