Stjernehold bag nyt sommershow i Tivoli

Peter Frödin, Mia Lyhne, Anders W. Berthelsen og Kirsten Lehfeldt - holdet bag "Mor og far sidder i Grøften" i samtale med Nikolaj Koppel.

Peter Frödin, Mia Lyhne, Anders W. Berthelsen og Kirsten Lehfeldt - holdet bag "Mor og far sidder i Grøften" i samtale med Nikolaj Koppel.

Foto: Jeppe M. Jensen
Fire store navne har i komikkens navn meldt sig til at stå i front for forestillingen ”Mor og far sidder i Grøften”, der får premiere i Tivoli næste år.

Peter Frödin, Mia Lyhne, Anders W. Berthelsen og Kirsten Lehfeldt vil i maj 2018 byde op til gak og løjer med forestillingen ”Mor og far sidder i Grøften”.

Her vil de i anledningen af Tivolis 175-års jubilæum dykke ned i den sande og dystre historie om, hvad der sker, når havens porte lukker.

- Det er en stor opgave, vi med glæde har taget på os, og vi allerede gået i gang med manus, siger Peter Frödin til BILLED-BLADET.

Skuespillerne håber på interesse

Der er tale om en sketchbaseret forestilling baseret på en god blanding af musik, komik og gys, og bag scenen er den Reumertvindende Niclas Bendixen.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

”Mor og far sidder i Grøften” får premiere den 23. maj 2018 i Glassalen, og skuespillerne håber, at publikum vil vise stor interesse for det, der er i støbeskeen.

Ud over denne komikfyldte forestilling præsenterer Tivoli til næste år desuden musicalen ”Chess” med Stig Rossen samt ”Divaer i Glas”.

"Nøddeknækkeren" genopsættes

Sidstnævnte musikforestilling vil have Birgitte Hjort Sørensen, Cecilie Stenspil og Caroline Henderson i hovedrollerne.

Desuden genopsættes balletten ”Nøddeknækkeren”, hvor dronning Margrethe endnu en gang vil træde til som scenograf.

Sidst men ikke mindst vil den prisbelønnede satiregruppe ”Rytteriet” også lave en forestilling ud af deres humoristiske sketches.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden