Susse Wold bliver 80 og udgiver ny bog

Susse Wold

Susse Wold

Foto: Aller Media

Susse Wold har skrevet en efterfølger til sine roste erindringer "Fremkaldt". Den nye bog har titlen "Bevægelse".

Søndag, 14. oktober 2018 - af John Lautrup

Susse Wold fylder 80 år lørdag den 17. november, og to dage før udkommer hendes nye bog "Bevægelse". Sandsynligvis er det netop evnen til at holde sig i bevægelse, både i krop og sind, der gør, at hun holder sig så ufattelig godt. 

Forskrækkelse på Hawaii

Under alle omstændigheder har det været vigtigt for hende at bringe sig i situationer, hvor hun er udfordret og kan lære. Hun fortæller i bogen om sin livsfilosofi og sine tanker om det at blive gammel. Og et enkelt storpolitisk og personligt drama bliver de også til. Vi får en førstehåndsbeskrivelse af oplevelsen en morgen sidste vinter, da hun og ægtemanden, Bent Mejding, opholdt sig på deres elskede Hawaii, og alle troede, at Nordkorea havde sendt en atombombe afsted for at udslette øerne. 

TILBUD PÅ BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan!

TILBUD PÅ BILLED-BLADET
Klik her og læs hvordan!

For ti år siden udgav Susse Wold sine meget roste erindringer "Fremkaldt", og Politikens Forlag lover, at "Bevægelse" er skrevet med samme humor og lethed. 

Og måske kommer der en tredje bog om ti år. Susse Wold har i hvert fald bestemt sig for at blive mindst 90 fremgår det af "Bevægelse".