Søndag, 6. november 2016 — af John Lautrup

Susse Wold hyldes for sit AIDS-arbejde

Susse Wold
Susse Wold
Foto: AOP
Susse Wold har 30-års jubilæum som præsident for AIDS-Fondet og bliver onsdag fejret med en stor reception i overværelse af prinsesse Marie.

Susse Wold bliver på onsdag hyldet ved en stor velgørenhedsreception på den franske ambassade i København . Anledningen er, at den 77-årige skuespiller i år kan fejre sit 30-års jubilæum som præsident for AIDS-Fondet. Til stede vil også være prinsesse Marie, der siden 2012 har været protektor for AIDS-Fondet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Susse Wold har en drøm

- Efter 30 år som præsident for AIDS-Fondet har jeg stadig en drøm. Drømmen om en verden uden aids. En verden uden diskrimination af mennsker, der lever med hiv, siger Susse Wold.

AIDS-Fondets direktør, Klaus Legau, understreger i en pressemeddelelse den enorme betydning, som Susse Wold har haft i arbejdet for på den ene side at nedbryde fordomme mod mennesker med hiv og aids og på den anden side at rejse penge til forskning, information og patientstøtte.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

En ære at fejre Susse Wold

- Det er helt unikt, at en så stor kunstner har holdt fast i én sag gennem så mange år. At fejre Susse Wold er en ære, fordi hun har bidraget med integritet og troværdighed til AIDS-Fondets arbejde. Samtidig er jeg glad for, at Susse Wold har valgt, at anledningen skal bruges til at rejse penge til hiv-forskning, siger han.

LÆS MERE: Susse Wold og Bent Mejding sælger villaen

Receptionen er for særligt indbudte, og Susse Wold skriver i invitationen, at hun hverken ønsker sig blomster eller vin.

- Jeg fejrer mine 30 år med en donation til AIDS-Fondet. Det vil være den største gave, hvis andre har lyst til at gøre det samme, siger hun.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden