Susse Wold og Bent Mejding gemmer kærestebreve

Bent Mejding og Susse Wold

Bent Mejding og Susse Wold

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET

I forbindelse med premieren på forestillingen ”Kærestebreve” fortæller Susse Wold og Bent Mejding, at de har gemt deres egne kærestebreve i en skotøjsæske.

Torsdag, 23. februar 2017 - af Juliane Olsen

Ægteparret Bent Mejding og Susse Wold har efterhånden været gift i 34 år, men det forhindrer dem ikke i at bevare kærlighedsminderne.

Faktisk har de valgt at gemme en række håndskrevne kærestebreve, som de har sendt hinanden i to skotøjsæsker.

Giv BILLED-BLADET i julegaveKlik her og læs hvordan!

Giv BILLED-BLADET i julegave
Klik her og læs hvordan!

- Susse og jeg har faktisk skrevet kærestebreve til hinanden. Det har vi gjort i ganske mange år, fortæller Bent Mejding.

Humoren er vigtig

Det sker i en optaktsvideo, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe, til forestillingen ”Kærestebreve” på Det Ny Teater, hvor Bent Mejding og Susse Wold spiller over for hinanden.

Her fortæller de også lidt om kærlighed og forelskelse, og Susse Wold understreger, at humoren er noget af det vigtigste for et parforhold. 

LÆS MERE: Susse Wold og Bent Mejding sælger villaen

Den 78-årige skuespiller lægger ikke skjul på, at hun glæder sig til at spille sammen med Bent Mejding i forestillingen.

Kæreste-korrespondancen fortsætter

”Kærestebreve” handler om et par, der som unge forelsker sig i hinanden, og som lader deres romance kommer til udtryk i en brevveksling.

NOSTALGI: Susse Wold interviewer sin mor (1989)

De får dog aldrig hinanden, men selv om de bliver gift med andre, så fortsætter de deres korrespondance livet igennem.

Susse Wold understreger da også, at det håndskrevne brev efterhånden er blevet en glemsel i vor tid, og at der i ”Kærestebreve” bliver taget fat på, hvad man kan med ord.