Sygdom tvinger Silas Holst til at aflyse

Silas Holst.

Silas Holst.

Foto: Lars H. Laursen
Den populære danser, sanger og skuespiller Silas Holst er blevet nødt til at aflyse sin medvirken i ”En romantisk aften i Kongens Have”.

Silas Holst skulle have haft et lille afbræk fra rollen som Tony Manero i ”Saturday Night Fever”, der lige nu spiller i Musikhuset i Aarhus, med sin medvirken i ”En romantisk aften i Kongens Have” i København.'

Det var som sanger, Silas Holst skulle have deltaget i arrangementet, der også tæller navne som Ghita Nørby, Lone Hertz, Jens Jacob Tychsen og mangle flere blandt de optrædende, men nu får sygdom desværre den 33-årige danser og skuespiller til at melde afbud.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

- Jeg skulle have været i Kongens Have og synge i dag, men det er jeg desværre blevet nødt til at aflyse, for som I kan høre, har jeg ikke så meget stemme, forklarer Silas Holst med en rusten stemme på en video, som han har lagt op på sin Instagramprofil og som BILLED-BLADET har fået tilladelse til at vise.

- Jeg håber, alle der kommer i Kongens Have får en dejlig dag. Jeg havde glædet mig rigtig meget, så det er rigtig ærgerligt, men der er rigtig mange dygtige mennesker, der kan underholde jer, siger han.

"En romantisk aften i Kongens Have" løber af stablen mellem 18 og 22 mandag aften.

Et opslag delt af Silasholst (@silasholst) den

Efter aflysningen fortæller Silas Holst, at Anette Heick overtager hans plads til arrangementet. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden