Termin i juli: Gravide Mille Lehfeldt røber barnets køn

Mille Lehfeldt

Mille Lehfeldt

Foto: Lars H. Laursen
Mille Lehfeldt venter sit andet barn, og det bliver en dreng. Det afslørede den 38-årige skuespiller til sin svigermor, Vibeke Windeløvs afskedsreception på Betty Nansen Teatret.

Den 38-årige skuespiller Mille Lehfeldt venter sit andet barn med manden Sophus Windeløv Kirkeby.

Den lille dreng kommer efter planen til verden i juli, og Mille fremviste sin højgravide mave ved svigermor, Vibeke Windeløvs afskedsreception på Betty Nansen Teatret.

- Det er sgu dejligt at være gravid. Lige så dejligt som første gang, selv om jeg ikke får hvilet så meget, sagde Mille Lehfeldt til BILLED-BLADET.

Mille Lehfeldt er dybt taknemmelig

Skuespilleren er sammen med Sophus Windeløv Kirkeby i forvejen forældre til toårige Ferdinand, men hun må indrømme, at kroppen er mere udfordret denne gang.

Mille Lehfeldt og Sophus Windeløv Kirkeby til fest hos dronningen i 2016.
Foto: HANNE JUUL/BILLED-BLADET

Mille Lehfeldt og Sophus Windeløv Kirkeby til fest hos dronningen i 2016.

At der kommer flere børn til i fremtiden, vil Kirsten Lehfeldts datter bestemt ikke udelukke, men hun må også tage sin alder i betragtning.

- Jeg er ikke afvisende, men det er jo ikke givet, at der kan komme flere. Jeg er i hvert fald dybt taknemmelig for, at der er en på vej, siger hun.

Mille Lehfeldt håber på god fødsel

Hun understreger, at det er skønt at være mor, så der er slet ingen tvivl om, at det vil vække stor glæde, når der bliver føjet endnu et medlem til familien.

Nu håber Mille Lehfeldt, der endnu ikke har valgt navn til sønnen, bare på en god fødsel, for om blot tre måneder skal hun være klar til at stå på scenen.

Her spiller hun nemlig sammen med Laus Høybye i forestillingen ”En smule i overkanten”, og det glæder den gravide sig selvfølgelig også til.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden