Thomas Bo Larsen forlader årets Tivoli-revy i utide

Thomas Bo Larsen

Thomas Bo Larsen

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Skuespilleren springer fra før premieren, fordi han har fået hovedrollen i en ny, stor dramaserie på DR.

- Jeg elsker genren, sagde Thomas Bo Larsen til BILLED-BLADET, da holdet til Tivolis sommerrevy blev præsenteret for fem måneder siden. Men nu skal skuespilleren alligevel ikke prøve kræfter med revyscenen. Thomas Bo Larsen har nemlig bedt om orlov fra sommerrevyen, fordi han har fået et tilbud, han ikke kunne sige nej til: En hovedrolle i en ny, stor DR-dramaserie.

Sådan lyder meldingen i en pressemeddelelse fra Tivoli.

Afløseren for Thomas Bo Larsen bliver kollegaen Alexandre Willaume – og sommerrevyen ”TAM TAM” bliver desuden udvidet med sangerinderne Szhirley og Rikke Hvidbjerg.

- Jeg er rigtig glad for, at det er lykkedes os at få Alexandre med på ”TAM TAM”-holdet. Han har en dejlig skæv og kantet tilgang til komik. Rikke og Szhirley bliver vores vokale specialstyrke. Når de begynder at synge, så sidder man bare tilbage med sportsvogns-frisure. De kan slå benene væk under enhver - selv bandet, lyder det fra revyens instruktør, Joy-Maria Frederiksen.

Szhirley venter en dreng til maj, så hun er dermed særdeles nybagt mor, når det går løs til premieren 1. juni i Glassalen i Tivoli.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden