Onsdag, 3. juni 2015 — af Lene Skriver Bak

Thomas Levin forlader Teater Grob

Thomas Levin forlader Teater Grob
Thomas Levin forlader Teater Grob.
Sif Meincke
Efter 18 år er det tid til forandring for Thomas Levin, der ikke længere vil være en del af ledelsen på Teater Grob i København.

Skuespilleren Thomas Levin, der blandt andet er kendt fra ”Borgen”, har været en del af holdet bag Teater Grob i de seneste 18 år. De sidste 10 har han siddet som en del af ledelsen.

Men nu er det slut.

Thomas Levin vil fokusere på andre udfordringer, så fra midt i juni træder han ud af ledelsen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Teater Grob betyder enormt meget for mig. Jeg har været en del af teatret gennem halvdelen af mit liv, og teatret har i den grad været med til at udvikle og forme mig både som skuespiller, dramatiker og teatermenneske i det hele taget, , siger Thomas Levin i en pressemeddelelse fra teatret og fortsætter:

- Teater Grob har dannet rammen om så mange kunstnerisk meningsfyldte dage, nætter og år, og derfor er det vemodigt for mig at tage afsked, men der venter andre udfordringer på mig uden for Teater Grob, som jeg ser frem til at tage fat på.

Afgangen fra teatret kommer efter Thomas Levin har holdt orlov det seneste år, hvor han har fokuseret på indspilningerne af første sæson af TV2s kommende politidrama ”Norskov”.

Thomas Levin, der vandt i kategorien årets dramatiker ved Reumert-uddelingen i 2012, bor sammen med sin kone, skuespilleren Laura Christensen og deres søn.

LÆS MERE: Thomas Levin i nyt politi-drama

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden