Thure Lindhardt dropper Facebook

Foto: AOP
- Der er for mange "løgnerperfekte liv" for mig, mener Thure Lindhardt, som har slettet sin Facebook-profil.

Thure Lindhardt, 39 år, er en ombejlet herre i danske og udenlandske film, og herhjemme vil teatrene også gerne have hans navn på plakaten, for han er dygtig, og publikum strømmer til forestillinger med Thure Lindhardt på scenen.

I et interview i Jyllands-Postens Kultur-tillæg fortæller Thure Lindhardt, at han fornyligt har slettet sin Facebook-profil, fordi han ”ikke kan holde alle de løgneperfekte liv ud”.

Det blev for meget for Thure Lindhardt, og han kunne ikke holde ud at se, hvordan folk gjorde opmærksom på, at nu havde man lige lavet en smoothie til morgenmad eller dyrket yoga.

Facebook-venner blev slettet, inden han selv blev nødt til at forlade mediet, skriver Kultur.

- Hvis du ser ned over Facebook, handler det kun om, hvor lykkeligt et liv man har. Det der løgnerperfekte liv svarer for mig til, når Erasmus Montanus disputerer. Det er løgn og latin, og det er pral. Sådan nogle ting bruger jeg enormt lang tid på at oversætte, fortæller Thure Lindhardt, der er i fuld gang med prøverne på den stort opsatte Ludvig Holberg-forestilling ”Erasmus Montanus”, som har premiere netop i aften i Det Kongelige Teaters Skuespilhus med Thure Lindhardt i hovedrollen.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden