28. maj. 2016
Af Lisbeth Grube

TILLYKKE: Ena Spottag fylder 31 år

Ena Spottag.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Skuespiller Ena Spottag fejrer fødselsdag i Aalborg, inden de nye optagelser af ”Badehotellet” begynder.

Der bliver både fest, farver og sambarytmer, når Ena Spottag lørdag fylder 31 år. Skuespilleren fejrer nemlig fødselsdag i Aalborg, hvor det traditionsrige karneval løber af stablen.

- Jeg overvejer at klæde mig lidt ud og gå ud i karnevallet. Faktisk er det lidt et barndomstraume for mig, for som lille havde jeg en uhyggelig oplevelse med en vampyr, der stak sit fjæs helt ned i hovedet på mig. Men nu er jeg klar til karneval, fortæller Ena Spottag til BILLED-BLADET.

Ena Spottag, der spiller køkkenpigen Martha i ”Badehotellet” på TV 2, er nyansat på Aalborg Teater. Hun har netop startet forprøver på ”Hamlet”, som bliver hendes første forestilling i den nye sæson, og derfor er hun blevet i det nordjyske i weekenden.

Ena klar til ny sæson af Badehotellet

- I virkeligheden er jeg alene på min fødselsdag, men mine nye, søde kolleger fra Aalborg Teater foreslår, at vi kan tage ud at spise sammen, fortæller dagens fødselar, som vender tilbage til København, når der 6. juni er læseprøve på den nye sæson af ”Badehotellet”.

Ena Spottag blev uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 2014. Sidste år dansede hun sig ind i danskernes hjerter, da hun vandt årets udgave af ”Vild med dans” på TV 2.

BILLED-BLADET ønsker stort tillykke med fødselsdagen!

Læs mere om: