11. maj. 2016
Af Lisbeth Grube

TILLYKKE: Jesper Asholt fylder 56 år

Jesper Asholt.
Jesper Asholt.
Foto: Lars Horn
Skuespiller Jesper Asholt, som spiller sagfører Kvist i "Badehotellet", skal ud med fiskestangen på sin fødselsdag onsdag.

Skuespiller Jesper Asholt må desværre undvære familien, når han onsdag fylder 56 år, for han er midt i en turné i det jyske med forestillingen "Jean de France". Men han har sin fiskestang!

- Jeg vågner i en lille hytte ved Skjern Å og skal så ud at fiske, inden jeg onsdag aften skal til Horsens og spille, siger Jesper Asholt til BILLED-BLADET.

- Jeg kan lige nå at få nogle gode timer i solen, og drømmen er at fange en laks på otte-ni kilo. Fem kilo kan også gå. Er jeg så heldig at fange en fisk, kører jeg den til Bjerringbro til min mor, der har en stor kummefryser, fortæller skuespilleren.

LÆS MERE: Jesper Asholt passer på børnene i Billy Elliot

Jesper Asholt fejres senere af familien

Asholts fødselsdag bliver først fejret senere på ugen af familien, der tæller hustruen Nanna og børnene Peter på 17 og Marie på 12 år.

- Vi taler i telefon på dagen, og så hygger vi, når jeg kommer hjem på fredag, siger fødselaren.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Håber på mere "Badehotellet"

Jesper Asholt blev uddannet fra Aarhus Teater i 1991 og har altså været skuespiller i 25 år.

Han har spillet et utal af roller og er hædret både med Bodil- og Robertpriser for sine præstationer i ”Mifunes sidste sang” og ”Kunsten at græde i kor”.

I den seneste sæson af ”Badehotellet” på TV 2 tjekkede han ind som sagfører Søren Kvist, og Jesper håber på en fortsættelse.

- Jeg håber, de får puttet min sagfører ind i næste sæson af ”Badehotellet”. Det er sjovt at være med, og det er et dejligt hold, siger Jesper Asholt.

https://imgix.billedbladet.dk/kvist.jpg
Asholt som sagfører Kvist i "Badehotellet".
Foto: Mike Kollöffel/TV 2

Læs mere om: