Søndag, 7. maj 2017 - af Lisbeth Grube

TILLYKKE: Karen-Lise Mynster fylder 65 år

Karen-Lise Mynster.
Karen-Lise Mynster.
Foto: Krestine Havemann
Skuespiller Karen-Lise Mynster, der fik sit store gennembrud som frøken Ulla i ”Matador”, har halvrund fødselsdag søndag.

Én af de lysende stjerner i alle tiders TV-serie ”Matador”, som sendes i en nyrestaureret udgave på DR1, har fødselsdag søndag den 7. maj.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Karen-Lise Mynster fylder 65 år og kan dermed fejre halvrund fødselsdag.

Ikke mange kendte den karismatiske skuespiller, da hun tonede frem som unge frøken Ulla i ”Matador”. Skyggekvinden, som bankdirektør Varnæs gør gravid i TV-serien. Men herfra gik det stærkt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Fejere på scenen

Karen-Lise Mynster, der er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole i 1975, har haft et væld af roller på film, TV og teater.

Og netop teatret kalder på Karen-Lise Mynster på hendes fødselsdag. Søndag eftermiddag indtager fødselaren de skrå brædder i forestillingen ”Lang dags rejse mod nat” i Skuespilhuset i København. Her spiller hun sammen med bl.a. Henning Jensen.

Privat er Karen-Lise Mynster gift med skuespillerkollegaen Søren Spanning. Sammen har de børnene Jasper Spanning og Rosalinde Mynster, der har stor succes med rollen som Fie i ”Badehotellet”.

LÆS MERE: Karen-Lise Mynster fik fornem pris

Karen-Lise som Ulla Jacobsen i "Matador".
Foto: AOP

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden