TILLYKKE: Kirsten Lehfeldt fylder 64 år

Kirsten Lehfeldt 

Kirsten Lehfeldt 

Foto: Hanne Juul
Kirsten Lehfeldt kan snart opleves i tredje og sidste sæson af TV-serien "Arvingerne".

Kirsten Lehfeldt har med sine 64 år nået den tredje alder, og hun spiller da også ældst i gårde, når hun fra 1. januar igen kan opleves i TV-serien "Arvingerne". Her kan hun ses i rollen som Thomas' kæreste, Lone, der er med på den værste.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Prisvinder

Kirsten Lehfeldt har også været med på lidt af hvert i dansk showbiz, hvor hun i en lang årrække har været selvkørende entertainer i tæt parløb med sin makker og veninde Søs Egelind. De to har fanget et væld af latterlige mandetyper på kornet og fået danskerne til at klukke af grin.

Men hun kan også i den såkaldt seriøse genre og høstede i sine unge år en kæmpesucces i rollen som Edith Piaf. I 1988 modtog hun Henkel-Prisen.

Kirsten Lehfeldt har i over 40 år dannet par med kollegaen, Stig Hoffmeyer, og sammen har de fostret endnu en skuespiller, Mille Hoffmeyer Lehfeldt.  De tre danner også familie i Shrek-filmene, hvor Kirsten Lehfeldt lægger stemme til Dronning Lillian, Stig Hoffmeyer til hendes mand, Kong Harold, og Mille Lehfeldt til deres datter, prinsesse Fiona.

LÆS MERE:  Kirsten Lehfeldt glæder sig til at blive mormor

 

  

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden