Torsdag, 10. maj 2018 - af John Lautrup

TILLYKKE: Kirsten Olesen fylder 69 år

Kirsten Olesen

Kirsten Olesen

Foto: Birger Storm
Kirsten Olesen har ingen planer om at lade sig pensionere og skænker ikke alder mange tanker

Kirsten Olesen har kun ét år igen, inden hun runder de 70.

Men heller ikke torsdag på sin 69 års fødselsdag vil den den travle skuespiller, som i øjeblikket spiller fru Drusse i "Riget" på Det Kongelige Teater, sandsynligvis spilde mange tanker på sin alder. 

Agnes fra "Matador" gider ganske vist ikke længere være stresset og har derfor lært sig at sige nej til opgaver, men hun elsker stadig sit teaterarbejde og har tænkt sig at fortsætte lige så længe, krop og sind spiller med. 

- Der er selvfølgelig en masse af dem, man har holdt af, som ikke er her mere. På den måde mærker man jo, at man bliver ældre. At man rykker ud på pinden. Men på arbejdet mærker jeg det slet ikke. Det kan da godt være, at de andre synes, jeg er en irriterende gammel kone, der skal have tingene at vide mange gange. Men i så fald bærer de over med mig, lo Kirsten Olesen fornylig i et interview med BILLED BLADET. 

- Nej, alder fylder ikke mine tanker. For man bliver jo gammel sammen med sine venner. Det er dem, man har levet sammen med altid og har fælles historie og erindringer med. Vi rykker os jo sammen, og så tænker man ikke over alder, tilføjede hun. 

Stort tillykke til Kirsten Olesen. 

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden