20. mar. 2017
Af Casper Nielsen

TILLYKKE: Lise Baastrup fylder 33 år

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/bb-60292.jpg
foto: Birger Storm
”Hjørdis” og Cirkusrevy-stjernen fejrer dagen ved at lade op til den store premiere på ”Spamalot” i Tivoli på onsdag, hvor hun spiller Lady of The Lake. Mange husker hende sikkert også fra ”Badehotellet”.

Lise Baastrup, som mandag fylder 33 år, har markeret sig stærkt de seneste par år.

Hun er i disse dage ved at gøre klar til musicalen ”Spamalot” i Tivoli, og derefter skal hun hele sommeren igen underholde publikum sammen med Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard og resten af Cirkusreyven på Bakken.

Lise Baastrups "Hjørdis" fik sin egen serie

Lise Baastrup Nielsen er uddannet på Skuespillerskolen ved Århus Teater i 2010. Efter roller på Aarhus Teater og Grønnegårds Teatret i København blev hun fastansat ved Aalborg Teater.

Hun fik sin første store rolle på TV i serien "Rita". Her blev hendes figur Hjørdis så populær, at der blev lavet en serie med hende som hovedperson.

Revystjerne i "Badehotellet"

Men Lise Baastrup tjekkede også ind på ”Badehotellet” med brask og bram. Det skete i rollen som Dagny Olsen, en revystjerne, der var "Badehotellet"s svar på Liva Weel i sæson 2.

DET MENER SEERNE: Sådan skal "Badehotellet" fortsætte

Derudover har Lise Baastrup været med i følgende programmer: "Klipfiskerne", "Rundt på gulvet", "Hvem vil være millionær" og "Krejlerkongen" på TV 2.

Hun er opvokset i Silkeborg, men bor med kæresten Kristoffer Harris på Frederiksberg.

Læs mere om: