17. nov. 2017
Af John Lautrup

TILLYKKE: Susse Wold fylder 79 år

Susse Wold
Susse Wold
Foto: AOP
Susse Wold kunne ikke drømme om at brokke sig over sin alder. Dertil er hun alt for glad for livet. Et liv, hun lever fuldt ud trods sine nu 79 år.

Susse Wold kan læne sig tilbage og nyde fødselsdagen efter et travlt år, hvor hun og ægtemanden Bent Mejding har optrådt med hans afskedsforestilling "Kærestebreve". Det med at læne sig tilbage er ellers ikke noget for dagens fødselar. Hun er fuld af appetit på livet. Og forude venter den årlige energi-optankning i ægteparrets paradis, Hawaii, hvor de hver vinter tilbringer nogle måneder.

Suss Wold fejrer det mirakuløse liv

- Ved hver fødselsdag har man et valg. Man kan vælge at jamre over at blive ældre, eller man kan vælge at fejre det mirakuløse liv, man har haft indtil nu. Jeg vælger at fejre, at jeg er i live og er sund og rask. At jeg har en mand, som jeg elsker. (...) Kan man ønske sig mere? Det er ikke nogen særlig kunst at blive gammel. Det vigtigste for mig er at være rask og føle mig levende. At bevare min nysgerrighed og hele tiden udfordre mig selv i det, jeg foretager mig, sagde Susse Wold for nogle år siden.

Den indstilling til livet er en lise for hende selv og hendes omgivelser. Hun stråler, og såvel hendes nærmeste som hendes venner og publikum nyder i den grad godt af hendes lys.

Stort tillykke til Susse Wold.

Klik her og see det søde foto af en treårig Susse Wold på BILLED-BLADET Nostalgi

Læs mere om: