Onsdag, 28. august 2013 - af af Henrik Salling

Tivoli sommerrevy genopstår - her er holdet

Niels Olsen, Søs Egelind, Thomas Bo Larsen, Bodil Jørgensen, Christiane Schaumburg-Müller og mindst Pelle Hepsgaard indgår i TAM TAM i Glassalen.
Pelle Hebsgaard, Christiane Schaumburg-Müller, Niels Olsen, Søs Egelind, Thomas Bo Larsen og Bodil Jørgensen indgår i TAM TAM i Glassalen.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Under navnet TAM TAM i Glassalen relancerer Tivoli næste år sommerrevyen i den gamle have.

I dag blev holdet, som næste sommer skal underholder publikum i juni og juli måned, præsenteret ved en iscenesat picnic på en grøn plæne foran Glassalen.

Holdet består af Niels Olsen, Søs Egelind, Thomas Bo Larsen, Bodil Jørgensen, Christiane Schaumburg-Müller og ikke mindst Pelle Hebsgaard, der netop har gjort en fantastisk figur som Genie i musicalen ”Aladdin”.

Christiane har ikke tidligere optrådt i revyer. Ja, faktisk har hun kun én gang i sit liv set en revy. Det var i Cirkusrevyen for otte år siden. Alligevel hævder den alsidige TV-vært/skuespiller/forfatter, at hun er vild med genren.

- Som barn har jeg aldrig set revyer og som ung var jeg meget antidansk. Så jeg så mere amerikansk satire. Så jeg må blankt indrømme, at jeg ikke er den store revykender, sagde Christiane.

- Det bliver jo en helt ny type revy. Der bliver mere fokus på musikken, sangen og skuespillet, fortalte Christiane.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden