Søndag, 1. juni 2014 - af af Casper Nielsen

Tivolis revy hyldede prins Henrik

Niels Olsen bliver i Tivoli-revyen "TAM TAM" instrueret af sin kone Joy Maria Frederiksen.
Niels Olsen bliver i Tivoli-revyen "TAM TAM" instrueret af sin kone Joy Maria Frederiksen.
Foto: Birger Storm
Niels Olsen og Co's premiere på Tivoli-revyen TAM TAM rummede ikke mindst et storslået hyldestnummer til prins Henrik.

Tivoli TAM TAM havde i aftes premiere i Glassalen – en dag før oprindeligt beregnet.

Premieren var nemlig blevet rykket frem på grund af prins Henriks forestående fødselsdag den 11. juni, der i aften, søndag, skal markeres med en festforestilling i DRs koncerthus, hvor mange kunstnere også er indbudt.

Men Tivoli TAM TAM tog forskud på hyldesten i et stort fødselsdagsnummer til prins gemalen, skrevet af Niels Olsen og med musik af Joakim Pedersen.

- Prins Henrik betyder faktisk så meget for os alle, at vi har lavet et hyldestnummer til ham i revyen.  Ja, vi har oven i købet flyttet vores premiere til ære for ham. Men det gør vi gerne – vi tilgiver alt fra den kant, sagde Olsen før premieren.

I nummeret ”HURRA” er alle mand på scenen, mens billeder af prins Henriks mange uforglemmelige øjeblikke vises på storskærm.

Tivoli TAM TAM – der foruden Niels Olsen består af Søs Egelind, Bodil Jørgensen, Alexandre Willaume, Pelle Emil Hebsgaard, Christiane Schaumburg-Müller og syngepigerne Rikke Hvidbjerg og Szhirley - havde da også trukket et stort publikum. 

Dog ikke prins Henrik – selvom prinsgemalen givet ville have moret sig over hyldestnummeret, og mange af de andre sketches, hvoraf Bodil Jørgensen og Søs Egelind stjæler meget af scenen.

Ikke mindst Søs Egelind som Lars Løkke Rasmussen, som hun i programmet beskriver som ”en fantastisk revyskuespiller ...”

Det er første gang siden 2003, at Tivoli forsøger sig med en ny revy i Glassalen, en revy, der i sensommeren fortsætter til Aarhus, hvor den skal spille i Musikhuset Aarhus under Aarhus Festuge.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden