Onsdag, 16. april 2014 - af John Lautrup

Trine Pallesen: Trine Pallesen: Kærligheden kommer, når jeg er parat

Trine Pallesen
Trine Pallesen
Foto: AOP
Skuespiller Trine Pallesen er alenemor og jager ikke en ny kæreste.

Det tog fem år for skuespilleren Trine Pallesen at komme sig over skilsmissen fra sin mand, filmfotograf Bo Tengberg, i 2005, fortæller hun i et interview med ALT for Damerne. Nu er hun ovenpå igen, men har ikke travlt med at finde en ny kæreste.

- Jeg tror da stadigvæk på, at der kommer en kærlighed til mig på et tidspunkt, som kan give mig ro. Jeg tror på, at det kommer, når jeg er parat. Jeg behøver ikke at lede efter det, siger Trine Pallesen, som i 2003 fik Sylvester og året efter, Mathilde,  med Bo Tengberg. Året efter gik han.

At se sig selv som en hel person

- Det med at bevare sig selv i et parforhold er røvhamrende vigtigt og røvhamrende svært. Det har været et problem både for mig og mine partnere i mine forhold, indrømmer hun til ALT for Damerne.

- Så ser man pludselig sig selv stå ned i supermarkedet og glemme, hvilken kaffe man egentlig bedst selv kan lide, fordi man kun har tanke på sin partner. Jeg skal lære at se mig selv som en hel person uden en mand, lære at huske på, hvad jeg selv har lyst til. Ellers bliver det sådan noget blæver. Man glider for meget sammen med sin partner, og det har været min store hurdle i kærlighed indtil nu, siger Trine Pallesen.  

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden