30. maj. 2023
Af Regitze Ørnstrup Christensen

Trist nyt: Preben Kristensen har fået hjernerystelse

Preben Kristensen
Preben Kristensen
Foto: Gregers Overvad
Preben Kristensen er snart aktuel i Hjørring Revyen 2023, men nu er de tvunget til at indkalde forstærkning.

Et uheldigt fald under prøver til årets Hjørring Revy har efterladt skuespiller Preben Kristensen med en hjernerystelse. Det skriver Hjørring Revyen i en pressemeddelelse.

Revyen har premiere den 10. juni, og selvom der endnu er lidt tid at løbe på, så har Hjørring Revyen ikke taget nogle chancer.

- Vi tager naturligvis ingen chancer med hensyn til Prebens helbred, og har derfor fundet en særdeles dygtig ekstra skuespiller nemlig Morten Staugaard, hvis bundne opgave er at aflaste Preben Kristensen i det omfang der er nødvendigt. Preben bliver heldigvis klar til premieren, men han kan på nuværende tidspunkt ikke spille en hel forestilling på fuldt tryk. Derfor kommer Morten til at overtage en del af Prebens opgaver, indtil det igen er trygt og forsvarligt for Preben at stå på scenen og give sig 100%, lyder det fra Hjørring Revyens direktør, Henrik Baloo Andersen.

Udover Preben Kristensen og nu også Morten Staugaard består Hjørring Revyen 2023 af Trine Gadeberg, Kasper Le Fevre, Donald Andersen og Christiane G. Koch.

Læs mere om: