9. dec. 2011
Af af Helle Skram de Fries

Ulf Pilgaard efter indlæggelse: Tager stadig medicin

Ulf Pilgaard
Ulf Pilgaard
Foto: Krestine Havemann
Efter en længere periode med feber blev Ulf Pilgaard i sidste måned indlagt på Gentofte Hospital. Her viste det sig, at han havde en byld på lungen.

- Jeg fik antibiotika intravenøst, og det viste sig heldigvis, at der ikke er noget malignt (ondartet og kræftrelateret, red.) ved bylden, som jeg så stadig får medicin for, fortalte Ulf Pilgaard, da han i højt humør mødte op til åbningsreception på brødrene Prices restaurant.

Ulf Pilgard fik i 1995 en ny kunstig hjerteklap og skal derfor være ekstra opmærksom på symptomer. Så da han havde ondt i brystet og feber hver morgen, blev han indlagt.

- Jeg var indlagt 10 dage og er nu udskrevet, men skal stadig tage medicin. Det tager noget tid. Jeg har heldigvis fri til slutningen af marts, hvor vi starter prøver på Cirkusrevyen. lyder det fra Ulf Pilgaard, der planlægger en ferie til et varmt sted.

Han er for længst holdt op med at ryge for at passe på sit helbred.

- Jeg har en veninde, der er sygeplejerske, og da jeg fik konstateret åreforkalkning i benene, spurgte hun, om jeg gerne ville kunne blive ved med at gå. Det måtte jeg jo svare ja til. "Så hold op med at ryge", sagde hun, hvorpå jeg lagde røret og holdt op.

Nu glæder Ulf Pilgaard sig til jul.

- Og der spiser jeg gås. And får man i så mange andre sammenhænge året rundt.

Læs mere om: