13. maj. 2016
Af af Casper Nielsen

Ulf Pilgaard klar med løssluppen dronning

Ulf Pilgaard i Cirkusrevyen.
Ulf Pilgaard i Cirkusrevyen.
Foto: Birger Storm
Cirkusrevyens lange komiker er igen trukket i dronningens klæder i årets Cirkusrevy på Bakken.

Ulf Pilgaard er igen i dronningens klæder.

Cirkusrevyen nærmer sig premieren, og hvor Ulf Pilgaard sidste år gav den som prins Henrik bliver det i år som dronningen, han skal kommentere livets gang i kongehuset.

Parodien ”Endnu et år” er skrevet af Carl-Erik Sørensen og tager udgangspunkt i dronningens nytårstale.

- Hun kommenterer på sin egen bramfri måde prins Henriks pension, og i år er hun faktisk løssluppen. I meget godt humør, siger Ulf Pilgaard, der har en flaske champagne med i nummeret, så han kan skåle mellem vittighederne.

Instruktør Lisbet Dahl glæder sig også til at gentage sin Lars Løkke-parodi.

Parodi af Pia Kjærsgaard

I år i en umage pardans med Henrik Lykkegaards Kristian Thulesen Dahl.

- De er nødt til at danne par, selv om de ikke synes, det er spor sjovt, siger Lisbet Dahl, der også kan opleves som Pia Kjærsgaard.

- Nummeret handler om, at hun næsten ikke kan være i sin krop, fordi hun er blevet formand for Folketinget. Hun synes det er så fortjent. Nu har folk set ned på hende i 30 år - nu er det omvendt, fortæller Lisbet Dahl.

LÆS OGSÅ: Ulf Pilgaard taler om sin kones sygdom: Vi fokuserer på det positive

Pia Kjærsgaard har ofte selv set Cirkusrevyen.

- Hun skrev engang til os, at det var en charmerende parodi, jeg lavede. At det var dejligt, vi ikke var platte, siger Lisbet Dahl.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

- Første gennemspilning er fredag aften, og så har vi tilskuere i teltet på mandag. Hvad der holder, fortæller folk os. Det kan man høre på latteren. Hvis noget ikke fungerer, eller det er for langt, så laver vi det om.

- Har du nogensinde måttet smide et eller to numre helt ud?

- Nej, for vi har nogle gode forfattere og nogle gode skuespillere, så det går, griner Lisbet Dahl, der står på scenen med Ulf Pilgaard, Henrik Lykkegaard, Niels Ellegaard, Lise Baastrup og hele Rene Vinthers ballet akkompagneret af James Price.

Læs mere om: