30. jun. 2015
Af af Casper Nielsen

Ulf Pilgaard nød at spille for prins Henrik

Ulf Pilgaard som prins Henrik i Cirkusrevyen 2015.
Ulf Pilgaard som prins Henrik i Cirkusrevyen 2015.
Martin Høien / BILLED-BLADET
Prinsgemalens tur i Cirkusrevyen gjorde det ekstra morsomt at være Ulf Pilgaard – og optræde som prinsen.

Det var ikke kun Prins Henrik, der morede sig, da han var i Cirkusrevyen og se Ulf Pilgaards store parodi på ham.

- Jeg synes også, det var skide sjovt. Prins Henrik kom ned i pausen i garderoben og hilste på, og han var i højt humør. Der havde han endnu ikke set parodien, der lå i anden akt, siger Ulf Pilgaard om mødet med prinsgemalen.

SE PRINS HENRIKS REAKTION: BILLED-BLADET var med, da prins Henrik besøgte Cirkusrevyen. Se prinsgemalens reaktion på Ulf Pilgaard-parodien her

Ulf Pilgaard kunne ikke se prinsgemalen

I farverige gevanter træder Ulf Pilgaard aften efter aften ind på scenen som prinsgemal Henrik. Også den aften, prins Henrik var at finde blandt publikum, hvor langt de fleste opdagede den kongelige gæst.

- Stemningen var rigtig god, og den blev kun højere i teltet, da prinsgemalen trådte ind, fortæller Ulf Pilgaard og forsætter:

- Jeg kunne nu ikke se hans reaktion fra scenen. Der er for meget lys på scenen til, at man kan se publikum, men jeg kunne godt fornemme grinene.

Revy-veteranen har stor erfaring med parodier, og selvom det betyder noget, at den han parodierer ser parodien, er det ikke noget, der har indflydelse på præstationen på scenen.

- Man tænker da lige over, at han sidder dernede, men nej … det er egentlig ikke noget, der spiller ind, og han reagerede da også på parodien med strålende humør, siger Ulf Pilgaard.

https://imgix.billedbladet.dk/henri450_0.jpg
Lars H. Laursen / BILLED-BLADET

Læs mere om: