15. maj. 2015
Af af Casper Nielsen

Ulf Pilgaard og Cirkusrevyen fejrede premiere

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/cirkus_revyen_201512843_3_1.jpg
Birger Storm
Ulf Pilgaard væltede teltet som prinsgemalen, da Cirkusrevyen i går havde premiere. Det bliver en sjov sommer, når man har så mange gode tekster med på scenen. Jeg har også prøvet det modsatte, sagde Ulf Pilgaard

Ulf Pilgaard og resten af Cirkusrevyen havde et brag af en premiere i går.

- Vi havde en god fornemmelse allerede før premieren, vi havde mange gode tekster, og har også måtte smide et par numre ud for ikke at der skulle blive overlap med samme temaer, sagde Ulf Pilgaard, da han i går – efter tæppefald – kunne fejre nok en velmodtaget Cirkusrevy-premiere.

Ulf Pilgaard som prinsgemalen

Navnlig nummeret som prinsgemalen fik latteren til at runge, men også en skarp tekst om ytringsfrihed, som Ulf Pilgaard fremførte fik stort bifald:

- Der kunne jeg mærke, at man havde hele teltet med. Så holder man tungen lige i munden og tænker: ”Yes”, sagde Ulf Pilgaard efterfølgende.

Pilgaard havde ellers været ramt af influenza, og måtte aflyse to prøvedage under forløbet.

- Jeg sov simpelthen bare, men er nu heldigvis på benene igen, sagde Ulf.

Lisbet Dahl og Ditte Hansen i nyt parløb

Revy-dronningen Lisbet Dahl og genkomne Ditte Hansens store nummer om Lars Løkke og Helle Thorning Schmidt i skarp duel skabte også stor latter, ikke mindst blandt de mange politikere, der var blandt gæsterne.

Fra Magnus Heunicke og Pia Kjærsgaard - og ikke mindst Inger Støjberg, der i et helt nummer for sig blev taget under kærlig behandling af Ditte Hansen.

Og så må Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaards store gakkede nummer med d’herrer forklædt som kæmpebabyer heller ikke glemmes.

- Man skal jo have lidt pjatteri med i mikset, og det var dejligt at få revyen leveret, sagde Niels Ellegaard til BILLED BLADET og fortsatte:

- En premiere er jo som at spille finalen i Wimbledon. Man skal være skarp og den skal sidde dér.

Det var der bred enighed om, at den også gjorde.

Læs mere om: