Ulf Pilgaard stopper i Cirkusrevyen: Derfor bliver 2020 sidste sæson

Ulf Pilgaard

Ulf Pilgaard

Foto: Birger Storm
Ulf Pilgaard har trukket stregen i sandet. Næste år bliver hans sidste sæson i Cirkusrevyen.

Ulf Pilgaard har meldt ud, at hans sidste sæson i Cirkusrevyen på Bakken nærmer sig.

Mandag den 25. juni er der kaldt til pressemøde på Bakken, hvor det nye hold af Cirkusrevystjerner skal præsenteres til sæsonen 2020. Her er Ulf Pilgaard også med, oplyser Cirkusrevyens PR-bureau.

Ulf Pilgaard træder tilbage

Men når sidste forestilling 2020 er spillet vil den da 79-årige skuespiller træde tilbage.

– Det er mange ældre, der er kede af at skulle stoppe for man kommer ikke uden om, at en stor identitet er forbundet med det arbejde man laver, og sådan føler jeg det også – for hvad sker der så? Men næste år har jeg været her i 40 år, og samtidig bliver jeg 80 år, og så kan jeg stoppe - og samtidig være mig selv bekendt, sagde Ulf Pilgaard til BILLED-BLADET efter årets premiere.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

- Jeg kommer helt sikkert til at savne de her premierer, når jeg stopper. Selvom jeg har spillet masser af dramatiske hovedroller på andre teatre igennem tiden kan følelsen af de her premierer ikke sammenlignes med andet, fordi der er en speciel fest over det. At det så er lykkes, at få lavet en institution ud af revyen herude på Bakken synes jeg er en triumf, sagde Pilgaard, der i år briller bl.a. med en genial Jørgen Leth parodi.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden