Ulf Pilgaard var en uvurderlig støtte for en bange Lisbet Dahl: Den dag betød venskabet allermest

Foto: Martin Høien
Skuespillerne Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard har været venner i 50 år, og særligt én dag betød venskabet noget helt særligt for Lisbet.

Skuespillerne Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard gæstede tirsdag aften Natasja Crone i ”Go’ aften Live”.

Her stillede parret op til en snak om deres venskab. Et venskab, der startede med, at de ikke fik et særligt godt indtryk af hinanden, men som alligevel er endt med, at de hænger sammen på nu halvtredsindstyvende år. De kender hinanden ind og ud og kunne nærmest ”ligeså godt kunne være gift bare uden et sexliv”, som Lisbet grinende sagde.

Natasja Crone spurgte ind til de vigtige øjeblikke i deres lange venskab, og Lisbet Dahl var ikke et sekund i tvivl, da hun skulle udpege, hvornår i livet venskabet med Ulf Pilgaard havde betydet allermest for hende.

- Da jeg skulle have opereret mit hjerte, der blev jeg så bange. Så græd jeg og ringede til Ulf, og han sagde ”Du kommer bare herover. Det skal jeg nok lige få forklaret dig." Og så gik jeg tudende ind ad døren og sad ved hans bord. Og så forklarede han mig det. Nu skal du høre. Det er sådan og sådan og sådan, fortalte Lisbet Dahl.

Ulf Pilgaard havde selv fået en ny hjerteklap, og han kunne derfor forklare Lisbet, hvad hun stod overfor.

- Og så faldt jeg ned. Det var essensen af vores venskab, fortalte Lisbet Dahl.

Du kan se hele interviewet med Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard på TV 2 Play.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden